Colocare Voxility pentru servere in datacenter-ul central din București … Colocare Voxility

Spre deosebire de Voxility vă oferim gratuit protectia DDoS de 1Tbps+. Protectia oferita in mod gratuit este de tip senzor si se activaza la scurt timp ce un atac isi face prezenta, de regula la 1-5 secunde.

Contracost se poate activa protectia permanent si poate fi standard sau tip Layer 7.

Daca se foloseste protectia de tip Layer 7 pentru aplicatiile ce necesita un certificat este obligatoriu sa fie instalat pe un ip dedicat (IPv4). Protectiea Voxility suporta doar un singur certificat SSL pe adresa ip .

Tunelele de tip VPN nu pot fi filtrate de catre Voxility (supportul tehnic a confirmat acest lucru si anume “Sistemele de tip Harware pentru protectia ddos nu poate filtra date criptate”). HFN recomanda sa folositi doaua adrese IPv4 pentru acest lucru si anume :

  • o adresa pentru tunelul vpn , care face conexiunea intre serverul de vpn si clientul vpn
  • o adresa de conexiune la internet

Cu un preț de numai 80 euro/luna beneficiați de conexiune internet național/internațional de 1Gbps, 1 adresa IPv4 pentru management , 1 adresa ip inclusa tip ipv4 si subnet IPv6 /64 si trafic de 5TB /luna . Dupa ce traficul este depasit conexiunea la internet se limiteaza la 10 Mbps.

Serverele colocate trebuie sa fie rackabile si obligatoriu cu șine de rack. Nu se factureaza separat energia pentru surse mai mici de 500 W. Serverele ce au surse mai mari de 500W sau servere echipate cu 2 surse se factureaza separat dupa o analiza a suportului tehnic din Voxility.

Dacă aveti server de tip tower va rugam sa ne contactați.

Colocare Voxility cu Protectie DDoS tip Layer 7