SERVICII PENTRU PACHETELE DE GAZDUIRE

Protectie Layer 7
Majoritatea atacurilor pentru www sunt de tip Layer 7. Acestea trec de protectiile ddos oferite de unii provideri. HFN ofera protectii tip Layer 7 standard sau profesionale.

SSL Gratuit
Oferim SSL gratuit pentru domeniul tau. Pentru protectia DDoS Layer 7 profesionala este necesara activarea unui certificat ssl pe minim 12 luni si adresa IPv4 dedicata.Ne ocupam noi de acest lucru , tu alege profiderul.

Proxy Web cu Protectie DDoS Layer 7
Daca ai ales un alt provider din anumite motive personale si ai probleme cu atacurile ddos tip Layer 7 noi venim cu solutii.

Backup zilnic
Backup pe storage-uri externe. Datele pot fi restaurate rapid, direct din cPanel, fara costuri suplimentare.Trebuie doar sa ne anunti si ne ocupa noi de asta! Restor coplet a intregului cont de cpanel , restore email , restore anumite fisiere, restore baze de date.

Softaculos scripts
Oferim gratuit accesul prin Softaculous la peste 350+ de scripturi instalabile cu un singur click

CloudLinux
CloudLinux este cel mai avansat sistem de operare. Asigura izolare totala pentru site-urile gazduite.

Transfer gratuit de la alt provider
Ne ocupam de transferul fisierelor si tuturor functionalitatilor contului tau. Trebuie doar sa ne dai acces la actualul provider sau sa ne lasi un backup complet

99.9% Uptime
Garantam o disponibilitate lunara de 99,9% a serviciului de gazduire prin multiple interconectari redundante.

Malware scan
Verificam toate website-urile pentru malware, spam sau alte probleme de securitate.Fisierele infectate sunt depistate imediat de sistemele noastre si sunt mutate in carantina.